Tomas Di Leva Vårturné 2011. Växjö Konserthus

Ingen kan köpa livetLight

Comeback på scenen efter framgångsrik TV-medverkan

Det var premiär för Di Levas comebackturné i Växjö våren 2011. En comebackturné som skulle sträcka sig flera månader framåt, genom många svenska städer. Detta efter att ha lockat storpublik att bänka sig framför TV-apparaterna under höstens medverkan i TV 4:s ”Så mycket bättre”.

 

Och även om ett och annat misstag begicks under premiärspelningen och Di Levas kompmusiker var alltför stela och hade fullt fokus på sina instrument för att tillföra showen några visuella effekter, lyckades Di Leva själv charma publiken. Flera gånger ställde sig publiken upp och sjöng med i låtarna, medan Di Leva log lyckligt!

Ett stort kosmos

Till en rymdliknande scendekor med ett stort kosmos eller kanske var det en jätteförstorning på ett öga, gjorde Tomas Di Leva några av sina mest älskade låtar, men även några från nya platta. Och givetvis fick vi höra ett par låtar från hans medverkan i  TV 4:s ”Så mycket bättre”; Lasse Berghagens ”Sträck ut en hand” och Eldkvarns ”Kungarna från Broadway”.

Mellan låtarna kastade han ut frukt till publiken på sedvanligt sätt och drack ur sin gamla vattenkanna.

-Det är en trygghet att ha med min gamla vattenkanna – köp en vattenkanna så blir ni också trygga, uppmanade Di Leva publiken, liksom han hävde ur sig sin klassiska uppmaning ”Frukta inte – ät frukt”.

(Publicerat i Växjöbladet 2011)

Sträck utDSC_0229

 

 

 

Publik Räck ut din hand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *